Ohita navigaatio

Kevätkuulumisia

OAJ Pohjois-Karjalan kaikki koulutukset ja tapahtumat on tältä keväältä peruttu ja syyn varmaan arvattekin : crovid-19 eli korona-virus.

Tilanne toi meille kaikille uusia haasteita ja niinpä olemme pitäneet nyt kaksi etäkokousta. YSI-jaos ja hallituksen kokous pidettiin 18.3. etänä ja käyttäjäkokemuksia kysellään jossain vaiheessa.

YSI-jaoksen kokousessa päätettiin asettaa OAJ Pohjois-Karjalan ehdokkaiksi OAJ:n hallitukseen ja toimikuntiin Kirsi Vuori, Antti Simonen ja Mari Hämäläinen. Jaoksen seminaari peruttiin helmikuussa päällekkäisyyksien takia ja se päätettiin siirtää ensi syksyyn. Korona-viruksen vaikutuksia etäopetukseen ja sen järjestämiseen kuultiin eri puolilta maakuntaa.

Hallituksen kokouksessa keskusteltiin esimiestyön kehittämisestä, aluetoiminnan vaikuttavuuskyselyn tuloksista ja korona-viruksen vaikutuksista opetustyöhön. Muutoin hallitus perui tai siirsi myöhempään ajankohtaan kaikki koultukset, tapahtumat ja kokoukset. Kunhan tilanne normalisoituu, ilmoitamme uusista ajankohdista viipymättä.

Tapahtumat

Kaikki OAJ Pohjois-Karjalan tapahtumat on tältä keväältä peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan.